Björnrike

Tredje resan

Tredje resan gick till Björnrike från tors-söndag med mina tre fina vänner. Vi kom upp runt sex på kvällen och då skulle vi checka in oss så vi gick till repan (Receptionen). Det gick bra att checka in sig och allt men när vi frågade om vart afterski fanns så sa hon "ta en tidning och titta in den så ser ni". Okej tänkte vi så vi tog tidningen och packade upp våra saker in i lägenheten. Vi hade fått en lägenhet som låg 10 m ifrån liften så vi hade det väldigt bra. Vi kunnde både komma ut i backen direkt och från backen så kunna vi gå in med. Så det var toppen. Vi hade en 6pers lägenhet och det skulle absolut kunna funka med 6 pers där inne. Dock så mötte vi på lite problem, köksbordet skulle inte räcka till 6 pers, det fanns bara två köksplattor att göra mat på, fanns bara en liten liten stekpanna och typ inga köksredskap. Vi fick vända kyckling med en osthyvel. Så det var VÄLDIGT dåligt. Lägenheten hade två toaletter med varsin dusch så det var ju ett plus iaf.
Vi vaknade upp på fredagen och skulle gå ner i repan igen för att köpa liftkort. Två dagar kostar runt 600 spänn vilket är normalt pris. Jag tycker att det är dyrt men det ligger runt det priset på de flesta ställen. Då passade vi på att fråga hon som stog i repan ( ny person) över afterskin. För det stog INGET om afterski i tidningen som dom sa att det skulle stå i. Men till svar så fick vi; " Ja, alltså. Det är lågsäsong nu så dom har bara afterski när dom känner för det så ni kan ju gå dit och fråga om dom hade täntk att ha det ikväll". Afterskin ligger i samma hus och bara våningen över repan så vi tänkte att vi åker lite skidor först så åker vi dit och kollar senare.
Backarna var bra, väldigt bra för familjer med barn. Dock så hade jag önskat lite mer utmaning men det var fina backar. Har varit där förr men det var några år sedan och man tyckte väll att det var bättre då. Man utvecklas ju :)
Nåja, vi skulle nu kolla om det skulle vara nå afterski så jag och Emma åkte dit och utanför så var det en skylt där det stog: "Afterski varje dag", så det var dålig service och kommunikation i repan alltså. Dom borde ha haft mer koll. Sen så var afterskin inte så jätte bra heller, kan tänka mig att det blir bättre senare i vår.
Ett plus var att man fick basta gratis och personalen i resturangen var väldigt bra och trevlig och maten var god.
Så hela upplevelsen var bra, skönt att få komma iväg och njuta lite av skidor och snö. Så mitt betyg blir 3,5 av 5.
Det som skulle ha gjort det bättre var: Bättre service, mer saker att göra på kvällarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0