Stockholm - Winter Jam

Första Resan:

Dagen började med att Simon hämtade mig i Söderhamn och jag fick köra första biten mot Stockholm. Resan ner var kort och gick ganska så snabbt. Simon körde sista biten till Sollentuna och när det var ca 1 km kvar innan det skulle bli tre filig väg så sa jag det till honom och han fick lite panik och vart orolig, haha. Förstår honom för här hemma åker vi ju på grusvägar typ haha, men det gick bra och vi kom fram. Lämnade bilen hos kusin och skulle köpa P-biljett och Simon köpte så vi fick stå tills imorgon klockan 10:00 hahah, måste ha blivit fel någonstans. Hoppade på tunnelbanan in till stan och skulle ta pendeln till Stadion men vi åkte liiite fel och jag vet inte vart vi hamnade men de var bara att åka tillbaka och hoppa på rätt. Kom till stadion och vi kollade på kval i snowboard direkt, grymt häftigt. Gick runt sen och kollade lite på utställare innan det var final i snowboard och vilken final det var. För första gången i svensk historia så vann svensken Niklas Mattsson snowboardens big air-tävling under Winter Jam i Stockholm.

Sen så tog vi en promenad och letade ett cafe i 45 min utan att hitta något cafe. Borde inte Sthlm krylla av cafer?
Kom tillbaka till Stadion och såg King of style (skidor) och det vart en svensk på tredje platsen, Jacob Wester.

Winter Jam var väldigt bra, dock lite tråkig publik tyckte jag men vad kan jag förvänta mig? Vi är ju svenskar haha.
Hello!

Ja, det är väll här ni ska få följa med mig på mina små och stora resor. Jag vet egentligen inte vad som kommer hända, jag vet inte vart jag kommer hamna men någonstanns hamnar jag ju. Jag vet inte om jag hamnar i djupa dalar, på snötoppar eller på vacka stränder under en sol. Men det är nog det som är det bästa med att leva i en resväska, man vet aldrig vad som händer.

Första resan.
Jag och en av mina närmaste vänner Simon, ska ta en dagstripp till Stockholm för att kolla på Winter Jam som går på Stadion. Winter Jam är Sveriges största vintersportmässa som hade drygt 26 000 besökare förra året. Världseliten inom snowboard och freestyleskidåkning kommer dit för att tävla.

Jag kan bara säga att jag längtar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0